Om Alpespesialisten

Alpespesialisten er stiftet av tre veletablerte ressurspersoner i norsk reiselivsnæring; Stig Selås i Firmatur.no, samt brødrene Jørn og Kim Balslev i Expert Reiser. I tillegg driver de også Gruppereiser.no og Maxpulse. Herrene kom til enighet om å starte en bedrift som skal levere «prima vare» til markedet «bedrifter på alpetur».

Dette markedet krever ekstra ressurser til turproduksjonen for å finne gode overnattingsalternativer på Alpestedene, effektive flytider og rask transport til og fra alpestedene. I tillegg skal man levere det «lille ekstra» – alltid. Vi vet hva som kreves for å sikre fornøyde kunder gjennom vår virksomhet i de nevnte selskaper. Vi besitter mer enn 60 års erfaring innen reiselivet, og dette kommer alle til gode.

Alpespesialisten bringer fjellopplevelser til bedriftsmarkedet.

Alpespesialisten produserer firmaturer til Alpene for bedrifter med fokus på skreddersøm på sin neste tur til Alpene.

Alpespesialisten finner og leverer kortere oppholdslengde fordi en uke blir for mange dager borte fra jobben. Vi forstår det, og leverer ovale helger i Alpene med maks 3 dager borte fra arbeidsplassen.

Alpespesialisten er partner med Norges Skiforbund Alpint og leverer komplett reise til Alpinlandslagets sponsorer. For Alpespesialisten er det helt naturlig å ha en profesjonell tilhørighet til de som reiser mye til Alpene, og vi takker «the Attacking Vikings» for tilliten.

Vårt partnerskap med Alpinlandslaget skal også komme din bedrift til gode! Når vi er på plass under World Cup rennene, så kommer landslagsledelsen gjerne på besøk og forteller historier fra innsiden av Alpinlandslaget.

 

– Hekta på fjell!

 

Alpehilsen fra

Kjetil Andersen, daglig leder