Våre referanser

 

Vår firmatur til Chamonix var fantastisk! Alpespesialisten AS hadde lagt opp til et spennende og innholdsrikt program med bl.a «moonlight adventure» – en gøyal og fin gåtur med truger til en koselig restaurant, en togtur til Montenvers, og vi fikk også oppleve fjellet på Aiguille du Midi der vi tok gondolen til toppen og hadde en fantastisk utsikt utover Chamonix og landskapet rundt. Skikjørerne var fornøyde med skianlegget, mens andre nøt det sentrum hadde å by på. Chamonix har noe for alle – så dette var en tur vi kommer til å snakke lenge om.

Med Alpespesialisten AS er dere i trygge hender når dere skal organisere en tur til Alpene.

 

Jannicke Vigen (Leder i personalforeningen, Cargill)

– Chamonix mars 2018

 

 

Telenors firmatur til Åre var veldig viktig på flere måter. De beste på kundeservice skulle få sin velfortjente heder etter gode resultater i 2017 og vi fikk samtidig bli bedre kjent med VM-vertsbyen for 2019.

Alpespesialisten stilte med reiseleder for vår gruppe, og satte opp et veldig fint program med en mix av faglig påfyll, gode restaurantopplevelser og til slutt WC-renn i helgen. Copperhill Mountain Lodge var et fantastisk hotell og logistikken derfra til alle arrangementer gikk som smurt.

Totalt ble dette en veldig fin firmatur og jeg kan trygt anbefale Alpespesialisten til andre.

 

Per Anders Vold

Senior Sponsorship Manager

Telenor Norge Mobile

– Åre mars 2018

Per Anders Vold i Alpene