Verbier, luksus i Alpene

Kvalitet i alle ledd

Verbier ligger sør-vest i Sveits og har ca 3 000 innbyggere. Bebyggelsen består hovedsakelig av små chaleter, koselige barer og restauranter. Foruten chaletene har Verbier noen flotte hotell også – blant annet W Hotel. Og byen kan tilby gastronomi på høyt nivå – både i fjellene og i sentrum.

Verbier ligger 1.500 moh på et solfylt platå høyt over Rhônedalen, og har et skiområde som strekker seg over fire daler; Thyon, Veisonnaz, Nendaz, La Tzoumaz, Verbier og Bruson. Løypesystemet er ett av de best sammenhengende i Alpene med 93 heiser og 412 km nedfarter. Mont Fort er Verbiers høyeste topp, og ligger på 3.330 meters høyde. Herfra kan du se alpetopper som Mont Blanc og Matterhorn. På nær hver eneste fjelltopp, er det gode restauranter som tilbyr lette lunsjretter og godt drikke. I byen ligger blant annet et av Alpenes mest sagnomsuste afterski-steder, "Le Pub Mont Fort”.

Høydepunkter

Verbier - mange aktiviteter ute i naturen

Verbier har alt - stort skianlegg med fantastisk skikjøring i og utenfor bakken, store og nydelige chalet, og bra natteliv. Verbier er en av de mest populære destinasjonene på grunn av dette – men det følger med en pris. Overnatting, og alt annet, ligger høyere i pris enn de fleste andre steder i Alpene. Men har du budsjettene er dette definitivt et bra valg.

  • Fantastisk skikjøring
  • Høyt nivå på restaurantene - i og utenfor bakken
  • Bra afterski
  • Relativt kort vei til flyplass

Forslag til aktiviteter i Verbier

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Hest og slede

Sett dere tilbake, godt pakket inn i skinnfeller, og nyt utsikten fra sleden. Hest og slede er en sjarmerende og idyllisk aktivitet.

Truger

Ta på truger og få med et par staver så kan man utforske naturen i fantastiske omgivelser.

Aking

I Verbier er det flere akebakker om dette er mer interessant enn alpint. Du bestemmer farten på kjelken selv - uansett er dette en veldig morsom aktivitet.

Hundespann

Gjør dere klare til fart og spenning med hundespannet. Dette er en morsom aktivitet sammen med ivrige firbente venner.

Løypekart

Skikart Verbier

Kart

Personvern og cookies