Om Alpespesialisten

Alpespesialisten AS ble grunnlagt september 2016 og er et datterselskap av Firmatur AS. Grunnen til introduksjonen av Alpespesialisten var et økende antall henvendelser mot alpedestinasjoner – og selskapet ønsket en egen bedrift som spesialiserer seg og skreddersyr reiser mot dette området. Etter pandemien har vi også spesialisert oss på fjelldestinasjoner i Norge. Alpespesialisten organiserer gruppereisen din fra A til Å med et formål om å levere det lille ekstra – for at din gruppe skal kunne oppleve den bortgjemte perlen eller finne aktiviteter i området som passer din gruppe best. Vi streber etter å levere de små detaljene slik at alle deltakere opplever Alpene slik det skal være; spektakulært og fantastisk! Kontakt oss om du ønsker et uforpliktende forslag for din gruppe.

Vårt samarbeid med NSF Alpint skal komme deg til gode

Alpespesialisten er stolt samarbeidspartner til Norges Skiforbund Alpint og organiserer reiser til Alpinlandslagets sponsorer. Vi ønsker å utnytte synergieffekten av vinnerkultur og alpeopplevelser – og videreformidle dette til andre grupper som er opptatt av dette. Om deres gruppe ønsker å følge World Cup renn på nært hold; ta kontakt med oss for et skreddersydd reiseprogram. Vi sees i Alpene!

Våre ansatte

Kjetil Andersen - Daglig leder i Alpespesialisten AS. Kjetil nyter atmosfæren og landskapet i Alpene og oppsøker brede, fine carving bakker opp i fjellsidene.

Tim Molland - Prosjekt leder og et friskt tilskudd i Alpespesialisten AS. Tim er skientusiast og har bodd flere steder i Alpene, blant annet i St Anton og Chamonix.

Personvern og cookies