Sykkeltur i Alpene

For å få en bedre oversikt over sykkelturene til Alpespesialisten har vi laget en egen nettside. Prosjektet kaller vi Lette Gir. Dette for å symbolisere at vi legger inn kjente fjellpass på alle turene – og man trenger ikke å ha høyt O2 opptak for å delta. Vi skal yte, men samtidig nyte.

Lette Gir skal gi deg unike sykkelopplevelser i fantastiske omgivelser – slik at du kan krysse av kjente fjellpass på din «bucket list». Vi mener utgangspunktet for dette er best i fjellområdene sørover i Europa. Om du drømmer om å bestige fjellpass fra de største World Tour rittene i kombinasjon med gastronomiske opplevelser har du kommet riktig.

Sykkelturene vil primært gå gjennom en lang-weekend med 4 sykkeldager. Vi setter høye krav til oss selv – destinasjoner og hotell blir valgt med største presisjon – med nærhet til kjente fjellpass. Med innkvartering på samme hotell under oppholdet får vi mer tid til god mat og drikke etter sykkelturene.

Dyktige reiseledere vil sørge for alle nødvendigheter. Etter hver sykkeldag vil vi vaske både sykkel og sykkeltøy for å gjøre din opplevelse best mulig.

Turene passer for alle som har litt erfaring med sykling. Det er en fordel at man liker å sykle fjell, men vi legger ikke opp til lange etapper. Om man ønsker en lengre tur blir en av sykkelguidene med denne gruppen – hvis hovedfeltet tillater det.

Sammen skaper vi unike sykkelopplevelser på Lette Gir over hele Europa!

Sykkel i Alpene

Personvern og cookies