ENGELBERG

Snøsikkert alpested og kun 1 time fra Zürich

Velkommen til Englenes fjell

Engelberg er en av de få destinasjonene i Alpene med et større omfang av spennende aktiviteter – både sommer som vinter. Engelberg ligger på ca 1 000 moh og ved foten av Mount Titlis. Isbreen på og rundt Mount Titlis gjør dette til en av de mest snøsikre destinasjonene i Alpene.

Her opplever du den sveitsiske atmosfæren og den gode sveitsiske alpematen.

Land

Sveits

Region (Kanton)

Obwalden

Innbyggere

ca 4000 personer

 

Kilde: Wikipedia (eng)

Engelberg

1000 moh

Toppstasjon

3020 moh

Bunnstasjon

1050 moh

Skiforhold

Offpiste mulighetene er av de beste og mest tilgjengelige i Alpene. Engelberg er av Skiing Magazine kåret til et av de mest snøsikre skistedene i Alpene.

Afterski og natteliv

Nattelivet i Engelberg er variert og godt.  Afterski på Yucatan og Hoheneck er legendarisk, med topp stemning og liveband. Et populært sted å begynne kvelden.

Utvalget av restauranter er stort og variert, alt fra små hytter med lokale retter til internasjonale restaurantkjeder. Alpespesialisten kommer med forslag til den beste restauranten for din gruppe.

Møte- og konferansefasiliteter

På toppen av Mount Titlis (3.020 moh) finner du en av de mest spektakulære møtelokalene man kan tenke seg med panoramavindu og utsikt over ”halve Sveits”. Hotel Terrace og Ramada har ellers mer ordinære møterom med plass til opptil 100 personer.

Engelberg om sommeren

Engelberg er også en flott sommerdestinasjon med et stort og variert program for firmaturen til Alpene. Byen har mange Via Ferrata-ruter med varierende vanskelighetsgrad og spennende overnattingssteder høyt oppe i fjellet.

Golf, Sykkelleie i alle kategorier inkl. el-sykkel, Vandreruter, Strikkhopp, Kajakk, Fisking og mye mer.

Overnattingsmuligheter

Byen har et rikt utvalg av overnattingsteder, alt fra små hytter og vandrerhjem til hoteller av god internasjonal klasse. Alpespesialisten vet hvilke hoteller som passer din gruppe og som har ledig kapasitet for dine reisedatoer til Alpene.

Annet

Engelberg tilbyr også et av de mest komplette aktivitetstilbudene til de som ønsker å gjøre noe annet enn å stå på ski, og byen ligger kun 30 minutter fra sjarmerende Luzern som tilbyr gode muligheter for shopping og andre aktiviteter.

Vi anbefaler å laste ned appen for Engelberg som gi til enhver tid oppdatering av åpne løyper, kart, restauranter og arrangementer.   Tilgjengelig både i App store og Android.

Artikler

«Pudderkollektivet», skrevet av Fri Flyt i 2012

«Five days in Engelberg», skrevet av Fall-Line Magazine

NOEN IDEER I ENGELBERG

 • Curling mesterskap i bedriften
 • Kurs/konferanse i Ramada
 • Ostefondue-aften på Schweizerhof
 • Sveitsisk aften på Bänklialp
 • Kveldskjøring på ski eller kjelke
 • Isklatring i fossefall
 • Brevandring
 • Roterende restaurant på toppstasjonen
 • Ishulevandring med 20 meter is over hodet
 • Overnatting i igloo
 • Jaccuzzi ute på Edelweiss