Åndalsnes - tindehovedstaden

Sjarmerende alpe atmosfære

Åndalsnes er en populær destinasjon for aktiviteter i fjellet. Her har du et godt utgangspunkt om du ønsker en lengre fjelltur over Romsdalseggen eller en kortere tur over Litlefjellet eller Rampestreken. De tøffeste kan utfordre seg i Romsdalsstigen Via Ferrata, med luftig eksponering og storslått natur. Atmosfæren i sentrum er litt som i Alpene - fylt opp av aktive mennesker som møtes på cafe for å snakke om dagens tur.

Åndalsnes har også fått gondol - Romsdalsgondolen. Denne går fra Åndalsnes sentrum og opp til Nesaksla der du kan spise et bedre måltid på Eggen Restaurant. Dette er en fin avslutning på dagen for grupper.

I samarbeid med Norsk Tindesenter kan organisere en "Kompani Lauritzen" aktivitet for din gruppe. Ta kontakt ved interesse.

Høydepunkter

Åndalsnes - for aktive fjellfolk

Åndalsnes går ofte under benevnelsen "tindehovedstaden". Fra byen er du omkranset av mektige fjell - og flere av disse kan man bestige og gå over med panoramautsikt over landskapet. Det er mange aktiviteter for grupper - vi organiserer et opplegg som passer for alle.

  • Mange forskjellige aktiviteter for grupper
  • Fantastisk natur med fine fjellturer - for alle nivåer
  • Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant
  • Atmosfæren i byen

Forslag til aktiviteter i Åndalsnes

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Fjellturer

Her har man flere muligheter - på alle nivåer. Felles for alle er panorama utsikt og fantastisk natur.

Sykling

Trollstigen er en fantastisk sykkel opplevelse. Med en trolsk stemning tar man fatt på serpentinsvingene opp til Trollstigen Cafe.

SUP eller kajakk

Ta med gruppen på SUP (stand up padling) eller kajakk tur. Vi ordner instruktører.

Via Ferrata

Via Ferrata er en luftig opplevelse om får frem adrenalinet i kroppen. Om du ikke har høyde respekt er dette en fantastisk aktivitet i naturens element.

Åndalsnes

Firmatur til Åndalsnes

Kart

Personvern og cookies