Åre - Nordens beste skiresort

Kombiner firmatur, skiferie og storbytur i Åre

Åre er en koselig fjellby i Sverige, kun få timer fra Trondheim. Det myldrer av trendy shopping, gode restauranter og hyggelige barer som gjør at storbyfølelsen kommer krypende. Alt ligger til rette for at dere skal få en opplevelsesrik og fin tur!

Uansett hvor dere velger å bo vil det være både sentralt og god standard. Dette er nemlig kjennetegnene til hotellene i byen. Ikke bare er det kort avstand til butikker og kafeer, men det er også ofte gåavstand til heisanlegget. Transport til og fra skianlegg, restauranter og andre aktiviteter vil derfor ikke være en stor tidstyv for dere.

Høydepunkter

Åre - fart og moro!

Skianlegget i Åre fordeler seg i to ulike soner – en i høyden og en i lavområdet. I den laveste sonen kjører du under tregrensen, hvor de mest kjente løypene fra verdenscupen i alpint er, med hovedvekt av røde og sorte nedfarter. Høyere i skianlegget er det et flertall av grønne og blå bakker for de litt mindre erfarne skikjørerne. I tillegg er det optimalt for toppturer og off piste-kjøring. Åre er kjent for sitt hyggelige sentrum og gode restauranter. Her er også afterski enda heftigere enn de fleste stedene i Alpene. Åre er rett og slett et veldig godt alternativ til en alpetur.

  • Heftig afterski!
  • Kort reisevei - to timer fra Trondheim
  • Mange veldig gode restauranter
  • Veldig sjarmerende landsby

Forslag til aktiviteter i Åre

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Hundespann

Ta en tur med menneskets beste venn. Full fart og fine naturopplevelser.

Motorsport på Åresjøen

Go-cart eller bilkjøring på Åresjøen eller et tjern er en veldig populær aktivitet.

Skøyter

Å gå på skøyter på et vann er en befriende følelse - og på Åresjøen har dere mer enn nok plass.

Isklatring

Våre guider gir god opplæring til denne friske aktiviteten.

Løypekart

Firmatur til Åre

Kart

Personvern og cookies