Bad Gastein - mye for pengene

En kjent perle i Østerrike

Bad Gastein har stupbratte fjell på begge sider med et heissystem som strekker seg fra 1000 til 2700 høydemeter over fem skiområder. Det er ikke uten grunn at skistedet blir omtalt som Alpenes mest populære skisted, og et himmelrike for skiglade mennesker. Den raskeste reiseruten til Bad Gastein er å fly til direkte til Salzburg fra Oslo. Etter en liten busstur er dere straks i pudderparadiset. Her ligger alt til rette i hjertet av byen, med flotte hoteller, restauranter og andre fasiliteter.

Uansett hvor dere velger å bo vil det være både sentralt og god standard. Dette er nemlig kjennetegnene Skisystemet er et av de beste i verden og tiltrekker seg skikjørere fra hele Europa. Her finner dere velpreparerte løyper med et stort heissystem som binder sammen fem skiområder. Området er så stort at dere kan kjøre nye løyper i en hel uke!

Høydepunkter

Bad Gastein - stort skianlegg

Bad Gastein er et perfekt reisemål for dere som vil oppleve noe mer enn kun den fantastiske skikjøringen. Her kan dere dra på ulike utflukter og arrangementer i løpet av reisen. Bad Gastein er for eksempel verdenskjent for sine varme kilder som kan nytes både innendørs og utendørs. Det enorme “Felsentherme” spa-anlegget er et perfekt sted for avslapning. Fra bassengene og badstuene har du panoramautsikt til fjellene. For de partyglade skikjørerne er det et must å dra på skikkelig østerriksk afterski, og utestedet Silver Bullet Bar er verdt et besøk.

  • Stort skianlegg
  • Varme kilder
  • Bra afterski
  • Godt utvalg av andre aktiviteter

Forslag til aktiviteter i Bad Gastein

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Aking

Bad Gastein har mange akebakker. Dette er en populær aktivitet for de som ikke står på ski.

Curling

Curling er en lavterskel aktivitet de fleste kan delta på - og morsomt er det også!

Langrenn

Om man ønsker å få opp pulsen har Bad Gastein mange kilometer med langrennsløyper.

Fjellvandring

Opplev den fine naturen og kle deg godt - fjellvandring er en fin aktivitet som passer for de fleste.

Løypekart

Firmatur til Arosa-Lenzerheide

Kart

Personvern og cookies