Cervinia - matkultur og natur

Italiensk perle med skiløyper for alle

Cervinia er en liten by helt nord i Italia med mye å by på. Byen kjennetegnes av en hyggelig gågate omgitt av små kaféer, gode restauranter, pizzeriaer og selvfølgelig utesteder hvor det arrangeres after-ski med ekte alpestemning. Byen ligger kun 120 kilometer fra flyplassen i Torino og ligger på over 2000 meters høyde ved foten av det kjente fjellet Matterhorn. På grunn av beliggenheten i høyden, kan Cervinia tilby skikjøring nær sagt hele året. Beliggenheten garanterer gode snøforhold hele vinteren og også på sommeren med isbreen Plateau Rosa i umiddelbar nærhet.

Skianlegget ved Cervinia har hele 44 nedfarter med ulike vanskelighetsgrader. En av løypene, La Ventina, har blitt kåret til verdens tredje beste løype i verden av CNN. Løypen starter ved  isbreen Plateau Rosa på 3.480 meters høyde og bør absolutt oppleves. Skianlegget i Cervinia passer bra for nybegynnere og litt drevne skikjørere, men det finnes mange krevende løyper også. Alt i alt er skiområdet veldig variert og har tilbud til skikjørere på alle nivåer, også de kravstore. Skulle dere ønske en enda mer «internasjonal» opplevelse, kan dere ta turen over til Sveits og anlegget i Zermatt.

Høydepunkter

Cervinia - ski og kulinariske opplevelser

Cervinia er kjent for å ligge på "andre siden" av Matterhorn. Området har derfor fantastisk natur og ikke minst matkultur. Afterski med lokal ost og skinke, oliven og andre delikatesser er en del av opplevelsen. Her kan man nyte dagene med alt de italienske alper har å tilby.

  • Kulinariske opplevelser
  • Bra skianlegg og snøsikkert
  • Lun afterski med gode råvarer
  • Godt utvalg av andre aktiviteter

Forslag til aktiviteter i Cervinia

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Go-cart på isbane

Prøv go-cart og annen motorsport på isbane.

Hundespann

Hundespann er en spennende og morsom aktivitet som passer for de fleste.

Langrenn

Om man ønsker å få opp pulsen har Cervinia mange kilometer med langrennsløyper.

Fjellvandring

Opplev den fine naturen og kle deg godt - fjellvandring er en fin aktivitet der du kan se Matterhorn fra nært hold.

Løypekart

Firmatur til Arosa-Lenzerheide

Kart

Personvern og cookies