Cortina d'Ampezzo – italiensk luksus

Den eksklusive perlen i Italia

Cortina er en nydelig by i Nord-Italia i Dolomittene. Byen er et meget populært vintersportssted, og har i en årrekke tiltrukket seg flere kjente fjes. Det er derfor ikke utenkelig å se kjendiser på nabobordet under lunsjen. Det eksklusive turistmålet på høyfjellet er kjent for sine fine hoteller, gastronomiske opplevelser og bra shopping.

Miljøet i byen beskrives som magisk, men samtidig avslappet. Hadde det vært opp til oss kunne vi reist til Cortina bare på grunn av den gode maten. Her finner dere alt fra koselige pizzasteder til eksklusive restauranter med mer formell kleskode. Og når byen i tillegg er et skiparadis er det lite som kan slå denne perlen.

Cortina som skisted har blitt rangert som topp 25 i verden av National Geographic. I tillegg har det majestetiske landskapet kommet på UNESCOs verdensarvliste. Så uansett om dere er skibomser eller ei, så er dette virkelig en opplevelse for livet.

Høydepunkter

Cortina d'Ampezzo - ren nytelse

Cortina d'Ampezzo har mye å by på. Hele gjengen kan være med på en flott trugevandring som ender på 2475 meter og en flott restaurant. Eller hva med å nyte utsikten fra kanskje verdens høyestliggende badstue som ligger på 2752 meter over havet? På samme sted, på toppen av gondolen, finnes det også konferansefasiliteter som kan brukes til litt faglig input under turen.

  • Veldig god atmosfære i landsbyen
  • Mange ulike aktiviteter
  • Kulinariske opplevelser
  • Bra skianlegg - World Cup traseen er veldig fin

Forslag til aktiviteter i Cortina d'Ampezzo

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Byvandring

Gå rundt i landsbyen for litt "vindu-shopping" eller ta turen inn

Aking

Aking er en fin aktivitet som passer de fleste.

Skøyter

Ta på skøytene og ha en aktiv dag på isen.

Fjellturer

Gå til fots eller ta på trugene og kom dere ut i løssnøen. De beste restaurantene i Cortina ligger med utsikt over sentrum - så en lunsj på veien er å anbefale.

Løypekart

Kart

Personvern og cookies