Courchevel – luksus og gastronomi

Unikt område med historisk sus

Sørøst i Frankrike, nær grensen til Italia, finner vi det kjente skiområdet Courchevel. Et område bestående av 4 landsbyer som alle har sitt eget særpreg. De 4 landsbyene heter alle Courchevel, men har et tall i navnet som de har fått etter byens høyde i meter over havet. Courchevel er et område som passer for de aller fleste, enten man er interessert i ski eller ikke. Courchevel 1850 er området med den beste tilgangen til skianlegget og har også et rikelig utvalg med flotte hoteller og restauranter.

Skianlegget Courchevel hører til skiområdet Les Trois Vallées (De tre dalene), som er et av verdens største skiområder og består av Val Thorens og Meribel i tillegg til Courchevel. Med en høydeforskjell fra 1100 til 2738 meter byr Courchevel på mange storslåtte opplevelser i skibakken. Velger dere området Nord Ecrins i syd får dere en uforglemmelig utsikt til Mont Blanc, som med sine 4808 meter er et fantastisk skue.

Courchevel har et bra utvalg av hotell - husk; dere må sette av litt ekstra i budsjettet for å vurdere denne destinasjonen. Det er verdt det!

Høydepunkter

Courchevel - det beste av det beste

Courchevel er en del av et fantastisk skiområde og tilbyr også mange andre aktiviteter for de som ikke står på ski. Afterski er litt som festene på rivieraen - alltid topp stemning (og her er det like mange av hvert kjønn). Etter vinteraktivitetene har spesielt Courchevel 1850 flere gode restauranter - og her blir det ofte høy stemning etter middagen. Alt i alt så har Courchevel det aller meste - et av våre favorittsteder i Alpene. I 2023 arrangerer Courchevel VM i alpint.

  • Fantastisk skiområde
  • Høy stemning på afterski
  • Kulinariske opplevelser
  • Mange aktiviteter - og egen flyplass (!)

Forslag til aktiviteter i Courchevel

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Varmluftballong eller flytur

Dette er kanskje ikke den vanligste aktiviteten i Alpene, men ta en sightseeing tur med varmluftballong eller panorama flytur og se området.

Langrenn

Courchevel kan tilby 70km med nypreparerte langrennsspor.

Paragliding

I Courchevel kan de tøffeste også teste ut hanggliding eller paragliding. Dette er ikke en aktivitet for de med høydeskrekk...

Fatbike

De som er glad i å sykle kan ta i bruk fatbike i fjellet. Disse syklene er utstyrt med ekstra bredde på dekkene slik at du kommer deg frem i snøen.

Løypekart

Firmatur Courchevel

Kart

Personvern og cookies