Courmayeur – panorama og pudder

Et pudderparadis i alpene

Courmayeur i Nord-Italia er et lite og hyggelig skisted som ligger ved foten av Alpenes høyeste fjell, Mont Blanc. Etter en svipptur fra flyplassen i Genève eller Torino kommer du til en koselig alpeby med stupbratte fjellvegger på nesten alle sider. Tempoet i byen er roligere enn vi er vant til, siden sentrum er bilfritt. Kombinasjonen av den rolige atmosfæren og de storslåtte omgivelsene gjør stedet magisk til tider. Selv om byen til tider kan fremstå som en rolig del av Alpene, betyr det ikke at den obligatoriske afterskien uteblir. Løsne skistøvlene, og bli med på en morsom fest!

Miljøet i byen beskrives som magisk, men samtidig avslappet. Hadde det vært opp til oss kunne vi reist til Det er kort vei til heiser, butikker og restauranter uansett hvor dere bor. For de som vil på et eventyr er det muligheter å dra på offpist-turer med fjellguide for å sikre en trygg og morsom dag. I skiparadiset trenger du ikke å være en mester på ski, siden målet med turen å ha det gøy sammen. Er du glad i å gå langrenn? Ja, da har Courmayeur også gode muligheter med flotte langrennsløyper.

Høydepunkter

Courmayeur - pudder og matglede

Courmayeur kan friste med spa-anlegget i Pré Saint Didier. Her kan dere nyte utsikten mot Mont Blanc mens såre muskler slapper av. Den nye roterende gondolen Skyway Monte Bianco har du kanskje sett i filmen Kingsman 2. Gondolen i seg selv er verdt turen, uansett om du skal kjøre ski ned igjen eller ikke. Spektakulært er ordet! Og skulle dere mot formodning bli lei av Courmayeur, kan dere kjøre en halv times tid gjennom Mont Blanc-tunnellen til Chamonix.

  • Fantastiske matopplevelser
  • Perfekt frikjøring
  • Relativt kort transfer fra flyplass
  • Varme kilder

Forslag til aktiviteter i Courmayeur

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Spenn på langrennskiene og gå flotte turer i nydelig landskap.

Varme kilder

Finn ro i kropp og sjel i de varme kildene.

Paragliding

De tøffeste kan prøve paragliding og nyte utsikten over de fine fjellområdene.

Fjellturer

Gå til fots eller ta på trugene og kom dere ut i løssnøen.

Løypekart

Løypekart Courmayeur

Kart

Personvern og cookies