Flåm - historie og kultur

Ankomst fra Rallarvegen

En firmatur til Flåm starter lenge før du ankommer destinasjonen. Med god jernbaneforbindelse fra Bergen og Oslo er siste strekket den vakre Flåmsbana. Flåmsbana er en av verdens vakreste togturer og må selvfølgelig være en del av turen. Men før dere kommer så langt får dere en fin start med en sykkeltur på Rallarvegen. Starten er på Haugastøl, men med toglinjen side om side med fjellveiene kan dere starte på Finse, Hallingskeid eller Myrdal stasjon, og ta siste delen på sykkelen. Vel fremme i Flåm blir dere møtt med gjestfrihet og norsk kulturhistorie.

Flåm er en liten bygd som ligger innerst i vakre Aurlandsfjorden. Opplevelsene står i kø, og mange aktiviteter foregår på fjorden - gjerne med Rib tur, fjordcruise eller med kajakk. En kombinasjon av Rib tur - fottur på den gamle postruten - og avslutte med elvecruise er en fin aktivitetsdag. Flåm har mye å tilby, ta kontakt om vi skal organisere deres firmatur til Flåm.

Høydepunkter

Flåm - historisk påfyll og mange aktiviteter

Flåm tilbyr kultur, tradisjoner og historie ved siden av vakker natur og opplevelsesrike aktiviteter. Vi ankommer mest mulig bærekraftig med tog og sykkel før vi utforsker hva Flåm og Aulandsdalen har å tilby. Det er bare å glede seg til en firmatur til Flåm!

  • Mange forskjellige aktiviteter for grupper
  • Fantastisk natur i fjell og på fjorden
  • Bærekraftig reisemål
  • Fretheim Hotel

Forslag til aktiviteter i Flåm

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Sykkeltur på Rallarvegen

Start turen på sykkel over fjellet i nydelig landskap.

Kajakk

Aurlandsfjorden uten vind er perfekt for kajakk på blikk stille vann.

Fjordcruise

Nyt naturen med fjordcruise - og kombiner det gjerne med en fottur.

Fjelltur

Se Aurlandsfjorden fra oven - ta bena fatt og gå en fottur i fjellet.

Flåm

Firmatur til Flåm

Kart

Personvern og cookies