Geilo - hyggelig for alle

Sjarmerende fjellandsby

Alpinanlegget på Geilo har 33 km med nedfarter fordelt på 39 løyper. I tillegg har de 4 terrengparker. Anlegget er fordelt i områdene Havsdalen, Slaatta og Geilolia – der alle kan finne gode bakker etter sine ferdigheter. Om grupper ønsker å arrangere egne storslalåm konkurranser organiserer vi dette i Vestlia området.

På Geilo kan man enten bo i hytter eller på et av landsbyens hoteller. Alpespesialisten har et veldig godt samarbeid med Vestlia Resort – et fantastisk sted med alt man måtte ønske seg. Denne resorten ligger i tilknytning til Geilolia der vi kan arrangere ulike aktiviteter.

Flere av hotellene tilbyr veldig gode matopplevelser. Om dere ønsker andre alternativer kan Hallingstuene varmt anbefales.

Høydepunkter

Geilo - mange aktiviteter

Geilo er en hyggelig fjellandsby for firma grupper. Det er flere gode konferanse hotell - og spesielt på Vestlia er det mange muligheter for grupper. Geilo har noen fine carvingbakker og det er mange andre muligheter i denne fjellandsbyen også.

  • Mange forskjellige aktiviteter for grupper
  • Fantastisk natur med fine langrennsløyper
  • Restaurant Hallingstuene
  • Kort vei fra hotell til skianlegg

Forslag til aktiviteter på Kvitfjell

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Spenn på langrennskiene og gå flotte turer i nydelig landskap.

Fatbike

De som er glad i å sykle må prøve fatbike og komme seg ut i snøen. De ekstra brede dekkene gjør at du kommer deg frem de fleste steder.

Hest og slede

Hva med å ta en sjarmerende runde med hest og slede før middag? Her kan man få litt varmt å drikke og pledd over beina så holder man varmen.

Kiting

Ved Geilo kan man leie kite instruktør - om vinden tillater det. En skikkelig morsom opplevelse.

Løypekart

Kart

Personvern og cookies