Grindelwald - spektakulære fjell

En unik destinasjon

Grindelwald ligger 1000 moh og kaller seg «Eiger-landsbyen». Dette på grunn av beliggenheten ved foten av dette massive fjellet. Landsbyen består av hyggelige hotell, restauranter og barer. Det er mulighet for litt shopping også, men hit drar du med ønske om å utforske nye fjell på ski. «Avocado Bar» er en hyggelig bar med godt vertskap.

Grindelwald har i 2020/2021 åpnet to nye gondoler som frakter folk opp i fjellene på en veldig effektiv måte. Derfra har du mange heiser som hjelper deg ut i det store alpinanlegget med brede fine løyper. Totalt har du 213 km med løyper å boltre deg på i anlegget rundt First, Kleine Scheidegg-Mannlichen og Wengen. Om du har tid og ønsker offpiste kjøring kan du også dra over til Mürren.

Høydepunkter

Grindelwald, et mangfold av muligheter

I Grindelwald vil alle deltakere trives. De massive fjellene som ligger tett på landsbyen er et mektig skue og om man ikke står på ski er det flust av aktiviteter. Enten man tar toget til Jungfraujoch – Top of Europe (3 454 moh) som er Europas høyestliggende jernbanestasjon, prøver zip-line i området "First" eller bare tar en fottur i fjellet, vil du få fantastiske naturopplevelser du sent vil glemme. Grindelwald er en av våre favoritt destinasjoner i Alpene.

  • Fantastiske fjell og panoramautsikt
  • Veldig bra skianlegg - prøv utfor traseen i Wengen
  • Jungfraujoch - Top of Europe
  • Avocado Bar - unik stemning

Forslag til aktiviteter i Grindelwald

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Om noen foretrekker langrenn finnes det flere runder av varienrende lengde. Sporene kjøres 2 ganger om dagen så forholdene er gode.

Curling

Curling er en sosial og morsom aktivitet som passer for alle. Del inn i lag og finn ut hvem som er best på jobben.

Aking

I Grindelwald er det flere akebakker om dette er mer interessant enn alpint. Du bestemmer farten på kjelken selv - uansett er dette en veldig morsom aktivitet.

Fjellvandring

Med fantastiske fjell i nydelige omgivelser er det alltid fint å gå en tur i fjellet. Legg inn en pause med noe godt å drikke og en hyggelig lunsj.

Løypekart

Firmatur til Grindelwald

Kart

Personvern og cookies