Hafjell, fine bakker og mange aktiviteter

Lang alpin-historie

Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer og snaue 3 timer fra Oslo ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Lett tilgjengelig både med bil og tog, og således et unikt utgangspunkt for å samle hele bedriften.

Hafjell har lang historie som skisportsted. Det startet lenge før alpinsenter ble bygget i 1988 i forbindelse med Lillehammers OL-søknad. Allerede i 1939 ble det arrangert internasjonalt studentmesterskap i utfor. Traséen hadde startpunkt i dagens toppområde og målområde nede ved dagens bunnstasjon. I 1958 ble det arrangert NM i utfor i samme trasé.

Aktiviteter og høydepunkter

Hafjell - populær vinterdestinasjon

I tillegg til det varierende skianlegget på Hafjell har området mange andre aktiviteter å by på. Mens mange i gruppen er i bakken kan de som ikke står på ski finne andre aktiviteter i nærområdet.

  • Langrenn: Hafjell og områdene rundt tilbyr trikkeskinner for langrennsfolket. Du er nå i "Birken-land" så mulighetene er mange for en fantastisk du på langrennski. Vi hjelper deg med å finne en rute som passer.
  • Bob: for de som søker et adrenalin-kick kan bob anbefales. Siden OL på Lillehammer er dette en veldig populær aktivitet - for de som ønsker å teste grenser.
  • Hunderfossen Vinterpark: ikke langt fra Hafjell ligger Hunderfossen Vinterpark. Her kan du oppleve isskulpturer og andre tilbud fra familieparken.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Forslag til aktiviteter i Hafjell

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Lorem ipsum

lkdjfaøjklf

Lorem ipsum

laskdfjøaljsd

Lorem ipsum
Lorem ipsum

Løypekart

Firmatur Hafjell

Kart

Personvern og cookies