Hardanger - Vill, vakker og verdens beste sider

Fossefall og sidersmaking

Hardangerfjordregionen er et vakkert sted. Med grønne fjell, store fossefall og irrgrønne fjorder kan du nyte naturen på en helt spesiell måte. Om dere ønsker en fottur i fjellet kan turen til Trolltunga anbefales. Belønningen er en spektakulær utsikt dere sent vil glemme. Denne turen på 10-14 km er ganske krevende, men det finnes mange andre fotturer som H.M. Dronning Sonjas panoramatur, eller Dronningstien, med panoramautsikt hele veien.

Hardanger har også andre aktiviteter. Et besøk til Vøringsfossen, med et fossefall på hele 182 meter, er en av Norges mest kjente fossefall. Eller dere kan stå på ski eller isklatre på Folgefonna. Hardanger har veldig mange aktiviteter for grupper - sammen med våre samarbeidspartnere setter vi sammen noe som passer for hele gruppen.

Høydepunkter

Hardanger - mange muligheter

Hardanger regionen har mye å by på. Alt fra sommerskikjøring til Via ferrata og zipline. Vi organiserer aktiviteter etter deres behov - alt i fantastiske omgivelser!

  • Mange forskjellige aktiviteter for grupper
  • Fantastisk natur med fine fotturer
  • Vøringsfossen og andre fossefall
  • Trolltunga

Forslag til aktiviteter i Hardanger

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Sidersmaking

Epler fra Hardanger er godt kjent. Ut av dette lager de mye sider i regionen. Vi organiserer prøvesmaking og finner ut hvem som er din favoritt.

Fottur til Trolltunga

Dette er en fantastisk, men krevende fottur. Belønningen er magisk!

Kajakk

En kajakktur på Hardangerfjorden er en fin aktivitet om været tillater det.

Via ferrata

Ingen respekt for høyder? Da er Via ferrata noe for deg!

Hardangerregionen

Firmatur til Hardanger

Kart

Personvern og cookies