Hemsedal - fart og moro på fjellet

Skandinavias Alper

Hemsedal ble i 2017 og 2018 kåret til Norges beste skianlegg av Dagens Næringsliv. Hemsedal Skisenter har 53 bakker og 21 heiser. Noen av disse er nye ekspress-stolheiser. Området omfatter også en snowpark. Løypetilbudet er variert med bakker for alle nivå, perfekt for venner og kolleger som ønsker å stå på ski sammen. Offpiste er utbredt i Hemsedal, og man kan benytte seg av lokale guider for å ivareta sikkerheten på best mulig måte.

Hemsedal har høy standard på overnatting, fra nye og fantastiske Fýri Resort til store, velutstyrte hytter like ved løypene. På Fýri Resort har du alle fasiliteter med veldig gode restauranter og flere barer å velge mellom - som dere kan reservere til deres gruppe eksklusivt.

Hemsedal er som mange vet, kjent for en livlig afterski, og her finnes en rekke puber, barer, nattklubber og diskoteker. Vi bestiller gjerne bord til dere, slik at dere har en base hele kvelden.

Hvis dere heller ønsker å bo i sentrum, ved kafeer, butikker og ikke minst sportsbutikker, er det greit å vite at den lokale skibussen er gratis, går hele vinteren, og binder overnattingsstedene, sentrum og skianlegget sammen.

Høydepunkter

Hemsedal - der det skjer på fjellet

Hemsedal er viden kjent fjell destinasjon for de fleste nordmenn. Det er ikke uten grunn. Hemsedal har 130 km preparerte langrennsløyper og 80 km merkete høyfjellsløyper i tillegg til mange andre vinteraktiviteter. Hva med en aketur fra toppen og helt ned til bunnen av bakken på hver deres rattkjelke? Eller kan en tur med løypepreppemaskinen være noe for et par av dine kolleger som fortjener en ekstra påskjønnelse? Av innendørsaktiviteter har Hemsedal en stor klatrevegg med buldreområde. Førstemann til toppen!

  • Veldig bra skianlegg med offpiste muligheter
  • Fantastisk natur med fine langrennsløyper
  • Fyri Resort og afterski på Stavkroa
  • Godt utvalg av aktiviteter for grupper

Forslag til aktiviteter i Hemsedal

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Hemsedal har 130 km med langrennsløyper og 80 km merkede høyfjellsløyper. Spenn på langrennskiene og gå flotte turer i nydelig landskap.

Aking

Aking er en morsom aktivitet som passer for de fleste.

Hundespann

Kom dere ut i naturen og opplev fart og spenning. Hundespann er en morsom aktivitet!

Fjellvandring eller trugetur

Nyt naturen med vintersko eller truger. Fine naturopplevelser får du uansett.

Løypekart

Firmatur til Hemsedal

Kart

Personvern og cookies