Ischgl - skistedet som aldri sover

Skianlegg i høyden og heftig afterski

Ischgl er en topp moderne skisportby som i tillegg har beholdt sin østerrikske sjarm. Det er et relativt kompakt sentrum med gode shoppingmuligheter og trendy kaféer. Det er alltid god stemning i gatene og om du ønsker en god afterski kan det være lurt å stikke innom Kitzloch eller Kuhstall. Kjør på ski ned til byen og parker skiene rett utenfor ett av de mange afterski stedene.

Skiområdet, Silvretta, er et av verdens mest moderne anlegg med alpenes største heiskapasitet. 90% av løypene ligger over 2000 meter, så man er alltid sikret gode snøforhold. 3 gondolbaner fører deg fra byen og opp til Idalp på 2300 meters høyde. Dette er også stedet for den årlige sesongavslutningen der store internasjonale artister holder konserter. Skianlegget starter sesongen i slutten av november og avslutter i starten av mai. Et godt tips til lunsj er å ta en svipptur til Sveits; over tax-free løypa på fjellet og ned til den sveitsiske nabodalen Samnaun. Her finner du et par nydelige lunsjrestauranter som er verdt besøket.

Høydepunkter

Ischgl - stedet som har det meste

Ischgl har et veldig bra skianlegg, der største delen av anlegget ligger på over 2 000 moh, med mange brede fine carving bakker. Etter skikjøringen er det flere steder med full fres på afterski. Byen har også et godt utvalg av gode restauranter - og for de som ønsker seg videre er det nattklubber som er åpne til morgenkvisten.

  • Stort og veldig bra skianlegg
  • Heftig afterski
  • Mange bra restauranter
  • Nytt spa anlegg i sentrum

Forslag til aktiviteter i Ischgl

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Ischgl har mange km med langrennsløyper i nydelige omgivelser.

Aking

Aking er en lavterskel aktivitet de fleste kan delta på. Morsomt og fartsfylt er det også.

Bavarian curling

Bavarian curling er en enklere form for curling - og ypperlig teambuilding aktivitet.

Top of Mountain konsert

Sesong start og avslutning har konsert med en kjent artist. Verdt et besøk.

Løypekart

Firmatur til Ischgl

Kart

Personvern og cookies