Kitzbühel - "Kongen" av Alpene

Legendarisk skidestinasjon

Kitzbühel ligger plassert midt i de østerriske alper og er verdensberømt av to grunner. Det ene er det vakre, historiske sentrum med stort utvalg av shopping og det andre er det spektakulære Hahnenkammrennet i utfor ned «die Streif». Kitzbühel har blitt kåret til World’s Best Skiresort tre ganger og det er ikke uten grunn.

Kitzbühel ligger i det østlige Nord-Tirol, mellom Hahnenkamm (1712 moh) og Kitzbühler Horn (1996 moh). Byen ligger 762 moh og er en av de største alpebyene med ca 10 000 innbyggere. Sentrum fremstår som veldig hyggelig med godt utvalg i shopping og restauranter. De skryter av det største antallet gourmetrestauranter i Tirol! Sportslig er Kitzbühel mest kjent for verdenscuprennene i alpint med det berømte Hahnenkammrennet og ATP-turneringen Austrian Open i tennis om sommeren.

Skiområdet inkluderer nabobyene Kirchberg og Jochberg og utgjør et av Østerrikes største skiområder. Anlegget har 56 gondoler og stolheiser som frakter oss opp på toppene til fantastisk utsikt. Kitzbühel er også kjent for afterski med god kok – sjekk da spesielt ut Londoner. Stedet kan være litt værutsatt med sin beliggenhet på 762 moh.

Høydepunkter

Kitzbühel - godt utvalg

Kitzbühel er i Alpesammenheng er storby å regne. Her er det mange restauranter som tar i mot større grupper og det er aktiviteter for alle. En teambuilding-aktivitet som kan være gøy for alle, er bueskyting. Kitzbühel har en bueskytinghall der alt er lagt til rette for en unik opplevelse. I hele desember er det julemarked i byen og man kan handle julegaver samtidig som man kan nyte skikjøring i verdensklasse.

  • Stort og veldig bra skianlegg
  • Legendarisk afterski på Londoner
  • Mange bra restauranter
  • Die Streif - legendarisk utforløype

Forslag til aktiviteter i Kitzbühel

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Kitzbühel har mange km med langrennsløyper i nydelige omgivelser.

Aking

Aking er en lavterskel aktivitet de fleste kan delta på. Morsomt og fartsfylt er det også.

Bavarian curling

Bavarian curling er en enklere form for curling - og ypperlig teambuilding aktivitet.

Fotturer i fjellet

En fottur eller trugetur i fjellet er en fin måte å komme seg ut i naturen på - i herlige omgivelser.

Løypekart

Firmatur til Kitzbühel

Kart

Personvern og cookies