Lech-Zürs - det lille ekstra

Perlen i Arlberg

Fantastisk natur, et uovertruffent fjellsporttilbud og god infrastruktur kombinert med hjertelig gjestfrihet, enestående mat og en inspirerende miks av tradisjon og modernitet gjør Lech-Zürs til ett av de ledende feriestedene i Alpene. Lech og Zürs er to vakre og eksklusive landsbyer i regionen Arlberg. Her kan dere forvente høy kvalitet på restauranter og hoteller. Bare i Lech kan de vise til hele seks forskjellige 5-stjerners hoteller, men du får også gode 3-stjerners alternativer. Det er gode muligheter for shopping og sentrum generelt har en fin atmosfære i god alpetradisjon.

Med forbindelsen mellom Zürs og Stuben/Rauz, kan skikjørere enkelt nå alle skianlegg i Arlberg, som betyr at Arlberg er det største sammenhengende skiområdet i Østerrike. Med 87 heiser og 305 km skibakker tilgjengelig, er utvalget nesten ubegrenset. I tillegg er det over 200 km offpiste-ruter som venter. Og med sin høye beliggenhet så er snøkvaliteten og snøsikkerheten høy.

Og om ikke dette er nok, er ikke veien lang til St. Anton litt lenger ned i dalen.

Høydepunkter

Lech-Zürs - sjarm og skiglede

Lech og den lille nabolandsbyen Zürs ligger tett på hverandre og går gjerne som en destinasjon. Begge landsbyene er flere 5 stjerners hotell og gode kulinariske opplevelser. Det ligger i det store skianlegget i Arlberg sammen med St Anton, men ligger litt tilbaketrukket og er mer eksklusivt enn sistnevnte.

  • Stort skianlegg
  • Bra hotell og restauranter
  • Lech byr på masse sjarm
  • Heliskiing

Forslag til aktiviteter i Lech-Zürs

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Aking

Området har mange akebakker. Dette er en populær aktivitet for de som ikke står på ski.

Heliskiing

Ta luftveien til uberørte områder for fantastisk skikjøring

Langrenn

Om man ønsker å få opp pulsen har området mange kilometer med langrennsløyper.

Fjellvandring

Opplev den fine naturen og kle deg godt - fjellvandring er en fin aktivitet som passer for de fleste.

Løypekart

Firmatur til Lech Zürs

Kart

Personvern og cookies