Lofoten - mektige opplevelser

Der fjord møter fjell

Lofoten er en øygruppe i Nordland fylke med spektakulær natur som få kan sammenligne seg med. Dette øyriket har utrolig mye spennende å by på - både fra land og fra hav. Havet gir folkene i Lofoten verdenskjente råvarer i skreifisket og turistene muligheten til å komme nært tindene og havørnene. Fjellene er blant verdens eldste og skytes rett opp fra havet og gir turistene muligheten til å bestige for å oppleve den fantastiske utsikten. Mellom fjord og fjell finner vi fantastiske hvite sandstrender, og Hauklandstranda har blitt kåret til Europas fineste sandstrand flere ganger.

Men det er folkene i Lofoten som gjør at vi føler oss ekstra velkomne. De er kjent for å være åpne, ærlige og varme, og kommer alltid med tips om det er noe du trenger. De vet hvordan de skal behandle sine verdier og gir det lille ekstra for at folk skal trives. Det er fantastisk å være besøkende i Lofoten!

Høydepunkter

Lofoten - mektig natur og kultur

Lofoten har veldig mye å tilby - det er faktisk vanskelig å utpeke høydepunktene! Om du ferdes på land eller sjø så vil aktivitetene gi deg uforglemmelige opplevelser. Når kvelden kommer blir du tatt godt hånd om av de fine folkene. Lofoten er fantastisk og må oppleves.

  • Mange aktiviteter som gir grupper fantastiske opplevelser
  • Unik natur fra fjord til fjell
  • De gjestfrie mennesker som tar godt vare på dere
  • Nusfjord Arctic Resort - unik plass

Forslag til aktiviteter i Lofoten

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Kajakk

Sett deg i kajakken og padle i nydelig landskap. Passer for nybegynnere til proffe. Vi booker instruktører.

Fisketur

Samle bedriften i en eller flere fiskebåter og finn ut hvem har størst fiskelykke. Fangsten spiser dere til middag samme kveld.

Fjellvandring

Det er mange ruter å velge mellom på hele øyriket. Finn den som passer gruppen best - og gled dere til spektakulær utsikt.

Surfing

Ta surfebrettet under armen og opplev bølgene og fjorden. Instruktører viser hvordan dere best mulig håndterer bølgene.

Øyriket Lofoten

Firmatur til Lofoten

Kart

Personvern og cookies