Norefjell - rett i nærheten

Fine fjell med kort avstand fra Oslo

Det nærmeste store skianlegget på østlandet er Norefjell. I vakker fjellnatur slynger alpinløypene seg nedover fjellsidene i sorte, røde, blå og grønne farger. Norefjell er det skianlegget i Nord-Europa med størst fallhøyde fra toppen av Ravnås til bunnen ved Krøderen. Her kan alle finne sin favoritt bakke uansett ferdigheter.

For firma grupper er det naturlig å innkvartere seg på Norefjell Ski & Spa. Dette er et fantastisk utgangspunkt for en gruppe som skal ha noen dager til faglig påfyll og sosiale aktiviteter i eller utenfor skianlegget. Hotellet har vunnet flere priser og utmerkelser siden åpningen i 2009. Med et innbydende interiør har de klart å skape en lun atmosfære for gjestene sine. Her finner du selvfølgelig en deilig spa og velvære avdeling for de som ønsker å slappe av etter aktivitetene.

Høydepunkter

Norefjell - nytelse på fjellet

Norefjell er ikke så stort, men for et fantastisk sted å bare nyte skikjøring, god mat og nydelig atmosfære. Lett tilgjengelig for grupper fra østlandet er dette et godt alternativ.

  • Kort avstand fra Oslo og omegn
  • Fantastisk natur med fine langrennsløyper
  • Norefjell Ski & Spa - ski in/out
  • Gode carving bakker i skianlegget

Forslag til aktiviteter på Norefjell

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Spenn på langrennskiene og gå flotte turer i nydelig landskap.

Fatbike

De som er glad i å sykle må prøve fatbike og komme seg ut i snøen. De ekstra brede dekkene gjør at du kommer deg frem de fleste steder.

Velvære og spa

På Norefjell Ski & Spa kan man nyte roen i svømmebassenget eller med behandlinger

Shuffleboard

Shuffleboard er en morsom og sosial aktivitet - finn ut hvem som er best på jobben!

Løypekart

Firmatur Norefjell

Kart

Personvern og cookies