Sölden - snøsikkert skianlegg

Skikjøring på isbre

Sölden er med sin beliggenhet og sine to isbreer et av Alpeområdene med sikrest snø garanti. Anlegget er også en klassiker i Alpene, hvor de alpine landslagsutøverne trener og hvor mange alpine superstjerner begynner sin sesong allerede i august. Ryggraden i Söldens skianlegg består av tre fjelltopper på over 3000 meter; Gaislachkogl,Tiefenbachkogl og Schwarze Schneide. 

Sölden er en kommune i Ötztal med ca 3400 innbyggere, og med sine 2 millioner gjestedøgn i året blir de bare slått av Wien i antall gjestedøgn. Ikke rart at mange finner veien hit, Sölden er en hot-spot i Alpene med liv & røre gjennom hele sesongen. Et kompakt sentrum gir gangavstand alle butikker og restauranter.

Med sine to isbreer har Sölden en av de lengste sesongene i Alpene. Skianlegget har offisiell åpning i oktober, med premieren på den tradisjonelle verdenscupen i alpint, og avslutter sesongen i starten av mai. De to hovedheisene Giggijochbahn og Gaislachkoglbahn binder sammen de 4 skiområdene som til sammen dekker 144 km med løyper.

James Bond filmen «Spectre» hadde en innspilling her – spis lunsj på den fantastiske restauranten Ice Q med panorama utsikt over fjellområdene!

Høydepunkter

Sölden - panorama utsikt

Sölden har med sitt kompakte sentrum kort avstand fra hotell og restauranter. Med sine to isbreer har Sölden en av de lengste sesongene i Alpene. Skianlegget har offisiell åpning i oktober, med premieren på den tradisjonelle verdenscupen i alpint, og avslutter sesongen i starten av mai.

  • Snøsikkert skianlegg
  • God stemning på afterski
  • Mange bra restauranter
  • Ice Q restauranten med panorama utsikt

Forslag til aktiviteter i Sölden

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Sölden har 143 km med langrennsløyper i nydelige omgivelser - både klassisk og skøyting.

Aking

Aking er en lavterskel aktivitet de fleste kan delta på. Morsomt og fartsfylt er det også.

Bavarian curling og skøyter

Bavarian curling er en enklere form for curling - og ypperlig teambuilding aktivitet. Dette finner sted på Sölden Sports Field.

Fotturer i fjellet

En fottur eller trugetur i fjellet er en fin måte å komme seg ut i naturen på - i herlige omgivelser.

Løypekart

Firmatur til Sölden

Kart

Personvern og cookies