Svalbard - arktiske eventyr

Unik arktisk opplevelse

Svalbard er en unik destinasjon. Dere kan enten oppleve Svalbard gjennom en ekspedisjon eller dere kan ha base i Lonyearbyen og har fine dagsutflukter. Uansett; dere vil oppleve natur, dyreliv, kultur og ekstreme lysvariasjoner som dere aldri før har opplevd. Siden sesongene er så forskjellig på Svalbard må dere ta standpunkt på hva dere ønsker å oppleve. Polarsommer med midnattsol eller nordlysvinter? Opplevelsene er mange på 78 grader nord!

Høydepunkter

Svalbard - noe nytt for alle

Svalbard er en unik destinasjon med aktiviteter som passer for alle og er nye erfaringer for alle. Det er en spesiell følelse å være på Svalbard. Det er et lite samfunn med mange nasjonaliteter - det er nok derfor atmosfæren i Longyearbyen er så god og alle føler seg velkommen.

  • Mange forskjellige aktiviteter for grupper
  • Fantastisk natur
  • Unik atmosfære i arktiske omgivelser
  • Midnattsol eller nordlys

Forslag til aktiviteter på Svalbard

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Topptur

Svalbard byr på mange fine toppturer. Ta scooteren til foten av fjellene og finn de beste stedene etter værforholdene.

Hundespann

Hundespann er en morsom aktivitet som passer for de fleste. Opplev fart og moro bak hundene som trekker dere i rask hastighet over viddene.

Båttur

Ta en tur med katamaranen "Bard" og se Svalbard fra sjøsiden.

Villmarkssafari med elektrisk snøscooter

Dette er en fin kombinasjon av historiefortelling om Longyearbyen og action aktivitet med snøscootere. Dere kjører inn i Adventsdalen og på veien ut passerer vi den gamle flystripa, Operafjellet, og gruve 7, som fremdeles er i drift.

Longyearbyen

firmatur Svalbard

Kart

Personvern og cookies