Trysil - variert skianlegg

Flott skiområde og livlig stemning

Anlegget er til tross for størrelsen overkommelig for firmaturer. Overnattingsmulighetene er varierte, alt fra flotte hoteller som Radisson Blu og Mountain Resort til ulike hytter og leiligheter. De har godt tilrettelagte enheter for større grupper, så vi skal finne det perfekte stedet for din gruppe.

Trysil byr på store variasjoner. Med 68 ulike løyper med en fallhøyde på 685 meter, skal alle kunne finne sin favoritt uansett kunnskapsnivå. Skiskolen og guider hjelper de som aldri eller sjelden har hatt ski på bena eller de som ønsker å teste ut snowobard, off-piste eller randonée-turer.

Du kan finne hele 30 spisesteder i ski-avstand i bakken og vi kan hjelpe til med bordbestilling slik at hele gruppen får plass. Når det gjelder afterski, har Trysil noe for alle, enten dere vil danse på bordet eller bare ta en øl på puben. For variasjonens skyld kan det være hyggelig å teste ett av de mange stedene med levende musikk, som gir en unik stemning.

Til middag kan dere roe ned med vellaget mikrobrygget øl eller lokal mat på enten Kveik eller Sindrestua og få en koselig avslutning på dagen. Eller reservere 2. etasje på TASTE mat og vinhus - vår favoritt. Utvalget av spisesteder er så stort at det blir vanskelig å velge!

Har du lyst på et avbrekk fra ute-aktivitene, kan du legge turen til Chill Bowl & Dine på Radisson Blu Resort Trysil. Her er det duket for en helaften med bowling, lek og moro. Ta med deg gjengen til uhøytidelig konkurranse.

Høydepunkter

Trysil - herlig stemning

Trysil er kjent for sitt varierende og ganske store skianlegg. Det er veldig bra stemning på afterski også! Det som er mer ukjent er at Trysil har over 500 km med langrennsløyer. Sammen med flinke instruktører kan vi ordne et kurs i langrennsteknikk. Trysil har ulike tilbud utenfor alpinbakken, så hva med å prøve hundekjøring, kanefart eller skøyter? Det er også muligheter for svømming og spa-behandlinger og trolig flere muligheter for shopping enn det kanskje mange tror!

  • Stort skianlegg med varierte bakker
  • Mange forskjellige aktiviteter for grupper
  • Fantastisk natur med fine langrennsløyper
  • Kort vei fra hotell til skianlegg

Forslag til aktiviteter i Trysil

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd program til din tur

Langrenn

Spenn på langrennskiene og gå flotte turer i nydelig landskap - det er nok av plass - hele 500 km med oppkjørte løyper.

Aking

Fulufjellets kjelkebakke er en av Norges lengste på neste 1600 meter. Om forholdene er gode kan man få en toppfart på opptil 70 km/t!

Hest og slede

Hva med å ta en sjarmerende runde med hest og slede før middag? Her kan man få litt varmt å drikke og pledd over beina så holder man varmen.

Hundespann

Hundesledekjøring er en spennende opplevelse i Trysil's høyfjellsterreng.

Løypekart

Firmatur Trysil

Kart

Personvern og cookies